Njeriu me mustaqet më të gjata në botë (Foto)

Kuriozitet

Quhet Girdhar Vyas dhe gëzon rekordin e pazakontë, atë të mustaqeve më të gjata në botë.

58 vjeçari me origjinë nga Bikaner, në Indi, ka nisur rritjen e mustaqeve të tij që në vitin 1985 dhe sot gëzon rekordin e mustaqeve më të gjata: thuajse 7 metra.

Çdo ditë ai shpenzon thuajse 3 orë për t’u kujdesur për to, transmeton Billbordi.

Shikojini fotografitë e tij me musteqet rekord të gjata.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *