Merr Kosovarin si puntorë, i riu e lë pa fjalë shefin me atë që i thotë kur mbaron punë!

Kuriozitet

Të shumtë janë emigrantët shqiptarë të cilët vuajnë për një vend punë kur mbërrijnë në vendin pritës.

Të emigruarit jashtë është shumë e vështirë, e akoma edhe më shumë qëndrueshmëria ekonomike.

Një shqiptari i cili ka disa vite që jeton në Berlin i ka ndodhur një situatë e pazakontë me një te ri emigrant.

Ai e ka marrë atë për t’i rregulluar kopshtin duke i besuar edhe heqjen e barërave të këqija, por është befasuar nga rezultati.

I riu shqiptar pasi ka marrë pagesën, i ka rrëfyer punëdhënësit se në fakt ishte mekanik dhe nuk kishte lidhje me kopshtarinë.

Shpresojme qe kjo te mos i ndodh dikujt tjeter, dhe te punoje vetem me ate cfare e ka ne profesion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *