E Premte 16.02.2017 .. E gezofshi shtëpijen e re .. Veterani i luftes Fatmir Kabashi me familjen e tij nga Prizreni u be me shtepi te re .. Ishim me 28 nentor dhe ja dham lajmin se po i niset shtepija e re .. Sot nje dite para 10 vjetorit te pavaresise se Kosoves ja dham çelsat e shtepise se re .. Detajet tjera ne ora 20:30 me video .. Veterani Fatmir Kabashi me familje e gezofte shtepine e re , u gezofshi edhe ju bamires. Për ta ndjekur videon e paralajmëruar, ju ftojmë që të klikoni në linkun që do të ju sjellim vetëm pak më poshtë, andaj ju ftojmë që ta klikoni:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *