18-vjeçarja krenohet me gjuhën e saj 10 cm nëpërmjet Twitter, edhe pse nuk ka asgjë zyrtare, Adriana beson se do të hyjë në Librin Gines të Rekordeve.

Tani për tani rekordi i takon Nick Stoeberi, gjuha e të cilit është vetëm 10 centimetra e gjatë, por gjuha e Adriana’s është 16 mm më e gjatë.

Ajo mund dhe të prek hundën, mjekrën dhe madje edhe sytë.

Adriana Louise 2 vjet më parë ka krijuar kanalin e vet në YouTube, por edhe tani videot e saj kanë filluar të përhapen më shumë.

Adrienne Lewis është vajza që do të thyej të gjitha rekordet në gjatësinë e gjuhës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *