Të shikosh fotografit e modeles çeke, Eva Padlock është relaks, por paksa edhe tension

Kur tifozët e futbollit janë bërë gati për të shikuar sot ndeshjet e Ligës së Kampionëve, me siguri se pak relaks do të ishte i mirëseardhur.

Bukuroshja çeke i përmbush të gjitha standardet, fytyrë, para, mbrapa, provokuese dhe përvëluese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *