Këngëtarja Andreea Balan kishte një veshje shumë të hapur para, dhe në një moment zbuloi më shumë se duhet. Në disa raste asaj i dolën thithkat pa e kuptuar. E qëllimshme apo e rastësishme? Pak rëndësi ka, spektatorët duket se janë kënaqur, pasi videoja ka marrë dhjetëra mijëra klikime. Këngëtarja Andreea Balan kishte një veshje shumë të hapur para, dhe në një moment zbuloi më shumë se duhet. Në disa raste asaj i dolën thithkat pa e kuptuar. E qëllimshme apo e rastësishme? Pak rëndësi ka, spektatorët duket se janë kënaqur, pasi videoja ka marrë dhjetëra mijëra klikime
Per te pare videon e rastit klikoni ne linket e meposhtme dhe do ta shihni videon e plote 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *