Ja sa paguhet për një natë Ledri Vula, shuma është marramendëse

Uncategorized

Ledri Vula pa dyshim është një nga reperët më të mirë që ka tregu shqiptar në ditët e sotme.

Ish anëtari i Babastars, është reperi i cili ka mbrëmje të shumta si në diskotekat në Kosovë po ashtu edhe në diasporë dhe Shqipëri, shkruan Billbordi.

Kur jemi tek diskotekat sipas disa disa burimeve të sigurta që ka Billbordi.net, reperi nga Prishtina paguhet 10 mijë euro.

Ndërkohë në mbrëmjet që Vula ftohet në diasporë ai paguhet deri në 13 mijë euro, një shifër kjo rekorde për tregun shqiptar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *