Disa portale online publikuen nji foto të nji ‘print-screen’i ku dokej një bisedë sms mes nji personi dhe nji çike që supozohej se ishte juristja dhe modelja seksi Redona Koçi.

Në bisedën e publikueme me foto pretendohej se, çika në fjalë që joshej nga personi (me gjasë nji mashkull) për me ba seks me pagesë, kërkonte 1000 euro për nji natë seksë me të.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *