Greqia vendosur për heqjen e pullës apositle, e cila është e vlefshme për legalizimin e dokumenteve. Kjo do të thotë se nuk do të jetë më e nevojshme legalizimi i dokumenteve në Ambasadën Greke.Ky vendim është përshëndetur nga Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, e cila shkruan se heqja e kësaj pulle do të këtë një impakt pozitiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *