Shikimi i tij më bëri kureshtare: Më njihte nga ndokund apo më shihte për herë të parë?Dhe, ndodhi si ndodhi, gjatë asaj ndeje më shkoi në mendje se si të gjej mundësinë të më ofrohej, që të mësoja pse më shikonte aq me ngulm. Dhe, pa një e pa dy, pasi kërkova falje nga shoqet që i kisha pranë, iu drejtova tualetit, kinse kisha nevojë t’i laja duart..pastaj,, shtype rrekllamen me posht dhe prit 5 sekonda per tpar videon e ngjarjes…moss harroo kliko posht!👇

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *