Qeveria ka thënë se propozimet,që postin presidencial do e bëjnë ekzekutiv,për herë të parë në historinë e shtetit moderne,do të sigurojë një administratë më të thjeshtë dhe më efektive.
Ndonëse kritikët paralajmërojnë se kjo do i jap qeveris fuqi pa kontroll nga institucione të tjera..Thelbin e interpelancës së thirrur e shpjegoi deputeti i Pratisë Demokratike…kliko me posht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *