Gjesti emocionues i 5 vjeçarit, i dhuroi gjithë kursimet e tij doktorit që i shpëtoi mamanë nga kanceri

“Sot në mëngjes, djali 5-vjeçar i një pacientes sime më la këtë zarf në zyrë. Ishte një letër falenderimi pasi i shpëtova mamanë si dhe të gjitha kursimet e tij për të mbështetur kërkimet shkencore kundër kancerit. M’u mbushën sytë me lotë dhe doja të qaja.”,- këto janë fjalët që mjeku i njohur onkolog Pietro […]

Continue Reading